Stoeptegel decor voor tentoonstelling

Design Museum Gent – Ronald Smits Photography

Dat de grijze stoeptegel én design hand in hand kunnen gaan bewijst de tentoonstelling Fibre-Fixed. In de tentoonstelling Fibre-Fixed in het Design Museum in Gent is de grijze tegel 30x30 het industriële decor waarin de kunstwerken volledig tot hun recht komen. Bleijko is trots om een deel uit te mogen maken van deze bijzondere tentoonstelling.

De tentoonstelling Fibre-Fixed. Composites in Design brengt een uitgebreide selectie designprojecten met composietmateriaal. De presentatie toont een verrassend overzicht van wat er mogelijk is wanneer vezels worden gecombineerd met een (bio)kunststof, en zo vezelversterkte composietmaterialen vormen. Ontwerpen met composietmaterialen situeert zich in een context van actuele maatschappelijke uitdagingen: klimaatopwarming, ecologische impact, duurzaamheid, mobiliteitsproblematiek, veroudering van de bevolking en digitalisering.

De tentoonstelling is nog tot 21 april 2019 te bezoeken in het Design Museum in Gent. https://www.designmuseumgent.be/agenda/fibre-fixed

Foto: Design Museum Gent – Ronald Smits Photography

Wilt u meer informatie?

Bel +32 (0)51-27 23 50 voor advies, of stuur een mail naar: roeselare@bleijko.com