Bezoek onze stand tijdens de Dag van de Openbare Ruimte 2017

dorbe2017-logo-nl-58adf52820.jpg

Brussels Expo is 1 en 2 februari het toneel van de 13e editie van de Dag van de Openbare Ruimte. Bleijko is aanwezig om haar innovatieve betonproducten, o.a. waterpasserende- en waterdoorlatende bestrating , de Bleijkobright lijn en geslepen en gestaalstraalde A'gora stenen te tonen.

De dag van de Openbare ruimte biedt bezoekers de mogelijkheid om ongelofelijk veel informatie te verzamelen en het geeft een uitgebreid beeld van de huidige mogelijkheden binnen het vakgebied publieke ruimte.

De Dag van de Openbare Ruimte is het evenement voor beleidsvoerders en ambtenaren bij lokale en regionale overheden op het gebied van openbare werken, ruimtelijke ordening, stadsontwikkeling, groenvoorziening, huisvesting en milieu & sport. Hiernaast is het evenement ook interessant voor landschapsarchitecten, vormgevers, studiebureaus, planologen, studenten en andere beroepsmatig geïnteresseerden.  

Registreer u hier voor gratis entree en bezoek de stand van Bleijko (nummer 3.56) op 1 en 2 februari 2017 in Brussels Expo | Paleis 1 Belgiëplein 1 BE - 1020 Brussel.

Wilt u meer informatie?

Bel +32 (0)51-27 23 50 voor advies, of stuur een mail naar: roeselare@bleijko.com