Bezoek ons op de InfraTech 2017

Bezoek Haringman Betonwaren, Bleijko Beton industrie en Fassaert Beton op de InfraTech 2017; hét nationaal platform voor de hele infrasector. Op dé ontmoetingsplaats voor de Grond-, Weg en Waterbouw de Infratech mogen wij natuurlijk niet ontbreken. Van 17 t/m 20 januari 2017 hopen wij u te ontmoeten op onze stand.

Samen met onze zusterbedrijven De Hoop Bouwgrondstoffen en Logus GWW presenteren wij een totaalpakket aan producten, toepassingen en mogelijkheden  (hal 1, stand 1.330). Door de specialiteiten en kennis te bundelen zijn wij de ideale partner voor uw GWW-projecten.

Het thema van de InfraTech dit jaar is Slim verbinden. Ontdek op onze stand wat wij doen om slim verbonden te zijn met onze zusterbedrijven.

Daarnaast laten wij u kennismaken met ons  concept ‘Water Weg’. Dit concept speelt in op het veranderende klimaat. Het bevat waterpasserende stenen, zoals de Percola en de grastegel, maar ook waterdoorlatende stenen waaronder de Piove. 

Om u verder te informeren over de mogelijkheden van het Water Weg concept en de producten van onze zusterbedrijven ontmoeten wij u graag tijdens de InfraTech.

Vraag nu gratis uw entreekaarten aan! Wij hopen u te zien tijdens de InfraTech.

Wilt u meer informatie?

Bel +32 (0)51-27 23 50 voor advies, of stuur een mail naar: roeselare@bleijko.com