Vacature: Medewerker Marketing en Communicatie (24 uur)

Medewerker Marketing en Communicatie  (24 uur)

 

Bleijko Beton industrie B.V. is gevestigd in Walsoorden en is een oplossingsgerichte en innovatieve aanbieder van duurzame betonnen bestratingsmaterialen, rioleringsproducten en dijk- en oeverbekleding. Samen met meer dan 40 zusterondernemingen vormt Bleijko Beton industrie B.V. het concern De Hoop Terneuzen dat al meer dan 100 jaar is verankerd in de bouw. Samen slimmer! Dat is de kracht van Groep De Hoop.

 

Wat ga je doen?

Vanuit onze vestiging in Walsoorden ben je vooral bezig met het uitvoeren van het vastgestelde marketing- en communicatieplan voor Bleijko, Fassaert Beton en Haringman Betonwaren. Met inzet van diverse marketingtools zorg je er voor dat het assortiment onder de aandacht komt van onze vaste en potentiële klanten. Je denkt actief mee met de creatieve ontwikkeling van communicatieconcepten. Je creëert content en beheert onze websites en social mediakanalen. Je bedenkt online en offline reclamecampagnes, ontwerpt brochures en bewaakt de huisstijl. Verder heb je een rol in de organisatie en deelname aan beurzen in binnen- en buitenland.

 

Met wie werk je samen?

Je werkt op een informele manier samen met het Management Team en de verkoopafdelingen in Nederland en België. Ook heb je intensief contact met de collega’s van de afdeling Communicatie van het moederbedrijf.

 

Wie ben jij?

Je bent thuis in de wereld van marketing en communicatie en hebt een aantal jaren ervaring. Als goede theoretische basis heb je een afgeronde opleiding in communicatie, social media, digitale media of online marketing. Je hebt commercieel schrijftalent, en bent bekend met Google Analytics, SEO, SEA, social media en emailmarketing. Je bent creatief en zelfstandig. Daarnaast vragen wij:

  • Een MBO+ of HBO werk- en denkniveau.
  • Belangstelling voor bouwproducten.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden.

 

Wat bieden wij?

Bleijko staat garant voor een afwisselende en uitdagende job, waarin geen dag hetzelfde is. Deze veelzijdige functie kan een start zijn voor een mooie loopbaan binnen ons bedrijf. Bovendien kun je rekenen op:

  • Een marktconform salaris, afhankelijk van kennis en relevante ervaring.
  • Goede secundaire voorwaarden.
  • Goede opleidingsmogelijkheden.
  • Samenwerken in een ervaren en professionele organisatie.

 

Wil je meer informatie?

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over deze uitdagende functie, neem dan contact op met Antoine Thoen, commercieel directeur, tel.nr. 06 41 28 69 40.

 

Direct solliciteren?

https://www.werkenbijgroepdehoop.nl/vacature/101/medewerker-marketing-en-communicatie-24-uur

Wilt u meer informatie?

Bel +32 (0)51-27 23 50 voor advies, of stuur een mail naar: roeselare@bleijko.com