Vacature: Administratief Medewerker Expeditie (40 uur)

Administratief Medewerker Expeditie

 

 

Bleijko Beton industrie B.V. is gevestigd in Walsoorden en is een oplossingsgerichte en innovatieve aanbieder van duurzame betonnen bestratingsmaterialen, rioleringsproducten en dijk- en oeverbekleding. Samen met meer dan 40 zusterondernemingen vormt Bleijko Beton industrie B.V. het concern De Hoop Terneuzen dat al meer dan 100 jaar is verankerd in de bouw. Samen slimmer! Dat is de kracht van Groep De Hoop.

 

Wat ga je doen?

Vanuit onze vestiging in Walsoorden ben je de spil tussen verkoop en transportplanning voor de bedrijven Bleijko, Fassaert Beton en Haringman Betonwaren. Via de diverse communicatiekanalen verzorg je de orderintake en de administratieve verwerking voor de Nederlandse en Belgische markt. Dit gebeurt in nauw overleg met de afdeling verkoop, productieplanning en transportplanning.

 

Met wie werk je samen?

Je werkt op een informele manier in een klein team van 3 medewerkers samen met de collega’s van bovengenoemde afdelingen, maar ook met chauffeurs en, veelal telefonisch, met zakelijke relaties.

 

Wie ben jij?

Je voelt je thuis in de dagelijkse hectiek van planning, verkoop en administratie. Je werkt gestructureerd en nauwkeurig en bent in staat om in drukte het overzicht te bewaren. Je bent opgeleid of hebt ervaring in orderafhandeling en logistiek en zeer vaardig in administratieve systemen. Als goede theoretische basis heb je een afgeronde opleiding in commercie of logistiek. Je bent flexibel, stressbestendig en klantgericht. Daarnaast vragen wij:

  • Een MBO+ werk- en denkniveau.
  • Belangstelling voor bouwproducten.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden.

 

Wat bieden wij?

Bleijko staat garant voor een afwisselende en uitdagende job, waarin geen dag hetzelfde is. Deze veelzijdige functie kan een start zijn voor een mooie loopbaan binnen ons bedrijf. Bovendien kun je rekenen op:

  • Een marktconform salaris, afhankelijk van kennis en relevante ervaring.
  • Goede secundaire voorwaarden.
  • Goede opleidingsmogelijkheden.
  • Samenwerken in een ervaren en professionele organisatie.

 

Wil je meer informatie?

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over deze uitdagende functie, neem dan contact op met Antoine Thoen, commercieel directeur, tel.nr. 06 41 28 69 40.

 

Direct solliciteren?

https://www.werkenbijgroepdehoop.nl/vacature/100/administratief-medewerker-expeditie

Wilt u meer informatie?

Bel +32 (0)51-27 23 50 voor advies, of stuur een mail naar: roeselare@bleijko.com