Ronde putten

Ronde putten

Betonputten van Bleijko zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen en grondstoffen die tegen agressieve stoffen bestand zijn.  Riolering is kapitaalintensief en kent een lange levensduur. Met de verbetering van materialen en technieken wordt de levensduur steeds langer. Bleijko heeft een breed assortiment aan standaard putten in rond, vierkant of rechthoekig formaat. De betonputten zijn tevens leverbaar in een gewapende- en ongewapende variant. 

Maatwerkputten
Ook voor maatwerk putten bent u bij ons aan het juiste adres. Aan de hand van uw wensen en eisen produceren wij uw maatwerk putten.De betonputten worden geleverd onder KOMO en/of BENOR keurmerk. 

Perfect®put
 • Perfect®put
  Ronde putten
 • Perfect®put
  Ronde putten
 • Perfect®put
  Ronde putten
 • Perfect®put
  Ronde putten
Ronde putten

Ons ronde putten concept voorziet in een lange termijn oplossing. De kwaliteit van onze Perfect® put draagt bij aan het bereiken van de gewenste levensduur en lagere follow-up kosten. Door het geringe verbruik van grond- en hulpstoffen, een slimme productiemethode en lager gewicht (transport) heeft onze perfect®put een gunstige carbon footprint. 

Ontwerp
Het uit één stuk gegoten basiselement garandeert de hoogste kwaliteit en precieze pasvorm voor de buisaansluiting. Alle parameters zoals aantal, soort, hoekverdraaiing en verval van de buisaansluitingen worden precies en individueel uitgevoerd. Door verbindingsringen direct in de beton te integreren zijn los mee te leveren afdichting overbodig. 

Ideale doorstroming 
Een optimaal stroomprofiel wordt gecreëerd door de traploze uitvoering van hoeken en verval. Ophopingen worden hierdoor voorkomen en daardoor betere doorstroming gerealiseerd, dus minder onderhoudskosten. Raadpleeg de productselector voor alle afmetingen, de productbladen, artikelbladen en technische fiches. 

Meer informatie over dit product?

Vind alle informatie over dit product in de productselector Naar de productselector

Wilt u meer informatie?

Bel +32 (0)51-27 23 50 voor advies, of stuur een mail naar: roeselare@bleijko.com